Skip to content

FAQ - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen:

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Indien gewenst sturen we je een proefset. Als je een keuze hebt gemaakt voor wijn en hoeveelheid gaat de wijnboer voor je aan de slag.

Wij leveren onze wijnen af in flessen met persoonlijk etiket. Bij een volledig vat zijn dit 300 flessen in doosjes van 6 of 12 flessen. Deze dozen leveren we kosteloos af op één gewenste afleverlocatie in Nederland. Indien je wilt dat we afleveren op meerdere locaties, of een levering in het buitenland, neem dan contact op. Dan vinden we een oplossing. Voor kleinere leveringen kunnen we verzendkosten in rekening brengen.

Ja, indien je geïnteresseerd ben in een of meerdere wijnen kunnen we ook een proefsetje opsturen waarin je zelf verschillende wijnen kunt proeven. Ook kunnen we een proeverij organiseren voor een groep. We nemen dan verschillende wijnen mee waarop jullie je keuze kunnen baseren.

Sommige wijnen kunnen we leveren binnen enkele weken, een andere wijn kan enkele maanden of zelfs een jaar of langer duren. Dit kies je zelf. Het hangt er vanaf of een wijn nog lang op vat moet liggen of dat deze al bijna klaar is om te bottelen. Als een vat (bijna) klaar is om te bottelen kunnen we de wijn vaak binnen enkele weken leveren. Wil je het hele proces meemaken vanaf de pluk tot en met de lagering dan is dit een proces van meerdere maanden of soms zelfs jaren. We nemen je graag mee in de keuze van een vat en de levertijd die bij je past en welk vat je mooi vindt om te volgen.

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Neem dan contact op, dan zoeken we samen uit waardoor het komt en dan vinden we een passende oplossing. Uiteraard vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent met de wijn.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Een proefset aanvragen? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief