Skip to content

Over Ons

IMG_20200721_201249

Vind jij het leuk om het verhaal achter jouw wijn te Beleven? Wij wel!

Met dat idee willen wij jou dichter brengen op de wijnmaker, zijn mooiste wijnen en vaten. Vroeger werd heel veel wijn per vat verkocht, maar door alle tussenhandel en supermarkten zijn we daar mee gestopt. Wij vinden dat zonde.

Daarom brengen wij jou weer dichter op de verhalen van de mooie, vaak kleine, wijnmakers waar de vaten vandaan komen. Ook vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van het hele proces: van pluk, tot plop. Zo smaakt een glas wijn beter dan ooit.

Wie zijn wij? Frits, Femke en Thomas. Waarschijnlijk net als jij liefhebbers van wijn en nog grotere liefhebbers van mooie verhalen en de passie van wijnboeren in binnen en buitenland.

Samen geloven in de kracht van internet en het kopen direct bij de boer, alleen of in een groep (crowd-buying). Daarom zijn wij begonnen met koopeenvat.com, in eerste instantie naast ons dagelijks werk maar inmiddels zijn die rollen omgedraaid en maken we steeds meer mensen blij met goede wijn, direct van de boer en in je eigen vat.

Sluit jij je hierbij aan?

Frits

Frits houdt van gortdroge Rieslings of 100% Syrahs. Maar belangrijker voor jou: hij is ons digitale wonderkind.

Femke

Femke is fan van fruitige Sauvignons of zijdezachte Amarones (wie niet) en communiceert vooral lekker met onze wijnboeren, ook in het Frans.

Thomas

Thomas is gek op de Bourgogne: Chardonnays en Pinot Noirs. Daarnaast verkoopt hij al jaren dranken, van zichzelf en anderen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Een proefset aanvragen? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief