Skip to content
Video afspelen

Jouw eigen vat wijn: Een bijzondere beleving van blenden tot bottelen

Wij verbinden jou direct aan de wijnmaker, helpen bij het selecteren van je eigen vat en zorgen dat je op de hoogte blijft tot je de persoonlijke flessen uit jouw vat thuis krijgt.

IMG_20200522_110638
1. Kies je wijn
Selecteer jouw wijn op basis van regio, wijnboer of duidelijke smaakomschrijving. We verbinden je aan een wijnboer die je gaat helpen bij het samenstellen van jouw unieke wijn. De kleur, de druif en de tijd op vat: jij bepaalt!
proeven
IMG_20200522_110638
comtat-vat3
2. Kies je vatsoort
Met wie wil je samen een vat kopen? Ga je voor een eigen vat, een aantal flessen uit een bestaand vat of voor een vat samen met vrienden, al vanaf 24 flessen.
vatstapel
comtat-vat3
270 Vendanges
3. Volg het wijnmaken
De wijnboer legt een vat voor je apart en gaat met jouw wijn aan de slag. In de tussentijd ontvang je persoonlijke updates over hoe de wijn ontwikkelt. Je krijgt toegang tot jouw eigen pagina waarop je wordt meegenomen in het vinificatie proces. Ook kun je een bezoekje brengen aan de wijnboer; de maker laat je zien hoe jouw eigen wijn gemaakt wordt én geeft je een rondleiding op de wijngaard.
vattemperatuur
270 Vendanges
Voorbeeld geschenkverpakking
4. Krijg je persoonlijke flessen
De wijn uit het vat wordt bij jou thuis bezorgd in gepersonaliseerde flessen. Geniet van jouw eigen fles wijn met een bijzonder verhaal en persoonlijk etiket. Bekijk hier alvast een voorproefje.
wijnfles
Voorbeeld geschenkverpakking

Jouw naam

Begin hier:

Kies je wijn

Je eigen vat

Met wie wil je samen een vat kopen? Ga je voor een eigen vat, een vat samen met vrienden, of voor een aantal flessen uit een bestaand vat, al vanaf 24 stuks. Selecteer jouw wijn op basis van regio, wijnboer of duidelijke smaakomschrijving.
wijnvatvol

Eigen Vat

- Je persoonlijke vat naar eigen smaak - Bezoek & proeverij bij wijnboer - Persoonlijk etiket 1 vat = 300 flessen
vriendenvat

Vriendenvat

- Samen met max. 10 vrienden - Bezoek & proeverij bij wijnboer - Je naam op jouw flessen 1 vat = 10x 30 flessen
Populair
groepsvat

Groepsvat

- Instappen vanaf slechts 24 flessen - Updates over je vat via de site & mail - Je naam op jouw flessen Per 4 dozen = 24 flessen

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Een proefset aanvragen? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief